Tulipalot: Ro­va­nie­men Kar­von­ran­nas­sa paloi oma­ko­ti­ta­lon sau­nas­sa – yksi savua hen­git­tä­nyt jat­ko­hoi­toon

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

So­dan­ky­län uusi pe­rus­kou­lu muuttaa joh­ta­mis­ta – pian on taas ni­mi­kil­pai­lun aika

Sodankylässä on taas nimikilpailun aika. Koulutus saa vastuualuepäällikön sekä rehtorin apulaisineen.

SodankyläSompion ja Aleksanteri Kenan koulujen oppilaita käy koulua kahdessa matalassa parakissa koulukeskuksen käytöstä poistettujen punaisten tiilirakennusten keskellä. Tulevaisuudessa tällä paikalla on pystyssä enää vasemmanpuoleinen Sodankylän lukio, kun alueelle nousee uusi monitoimikeskus.
Sompion ja Aleksanteri Kenan koulujen oppilaita käy koulua kahdessa matalassa parakissa koulukeskuksen käytöstä poistettujen punaisten tiilirakennusten keskellä. Tulevaisuudessa tällä paikalla on pystyssä enää vasemmanpuoleinen Sodankylän lukio, kun alueelle nousee uusi monitoimikeskus.
Kuva: Elina Melamies

Sodankylän valtuusto saa pian käsiteltäväkseen keskustan koulujen lakkauttamisen. Ensi vuoden alusta aloittavan, Aleksanteri Kenan ja Sompion koulujen tilalle perustettavan uuden yhtenäisen peruskoulun nimi on tarkoitus päättää nimikilpailulla.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita