Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

"Sieltä taaem­mal­ta tol­pal­ta voidaan hui­del­la" – ­Fi­na­via vuok­ra­si Ro­va­nie­men len­to­ase­man parhaat tak­si­tol­pat Me­ne­väl­le, pai­kal­li­sen yrit­tä­jän mie­les­tä tilanne on epä­rei­lu

Kyytien kysyntä Rovaniemen lentoasemalta, tyypillisesti keskustaan, on vilkastunut. Paikallisille taksiyrittäjille se on hyvä uutinen. Kuutta taksia pyörittävä Kai Koivuranta Rovaniemeltä kertoo, että asiakkaita riittää koneen saavuttua jonoksi asti.

Koivurantaa harmittaa, että vaikka tuloaulan ovien edessä olisi useampia kyydin ottajia, hänellä ja monella muulla taksiyrittäjällä ei siihen kohtaa ole asiaa.

– Oven edustan ruudut on varattu Menevän takseille. Me muut olemme kakkosasemassa, emme voi mennä ottamaan asiakkaita ovien edustan paikoilta.

Koivurannan mielestä tilanne on epäreilu.

Hän kertoo kuulleensa, että ykkös- ja kakkostolppien diili oli useiden kymmenien tuhansien eurojen arvoinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.