pääkirjoitus: Hal­li­tus­rin­ta­ma repesi ra­ja­var­tio­lain uu­dis­tuk­ses­sa – rat­kai­sua ei saa vii­vyt­tää

Tilaajille

Sa­ka­roil­la tai jopa ilman – kam­pa­ni­su­kam­pan­jaan il­moi­tet­tiin yli 70 re­sep­tiä eri puo­lil­ta Lappia

Kampanjan järjestämässä leivontapäivässä leivottiin kampanisuja 13:n eri reseptin pohjalta.

Koulutuskeskus Redun opiskelijat pääsivät leipomaan kampanisuja kokeneiden leipureiden ohjauksessa. Mirja Kantola (vas.) ja Anna-Liisa Tikkanen opastivat Precil Jemina Braoa, joka leipoi nisuja sodankyläläisen Elsa Lehtisen reseptillä.
Koulutuskeskus Redun opiskelijat pääsivät leipomaan kampanisuja kokeneiden leipureiden ohjauksessa. Mirja Kantola (vas.) ja Anna-Liisa Tikkanen opastivat Precil Jemina Braoa, joka leipoi nisuja sodankyläläisen Elsa Lehtisen reseptillä.
Kuva: Anssi Jokiranta

Kolme, neljä vai viisi sakaraa?

Kysymykseen löytyi monta oikeaa vastausta Lapin koulutuskeskus Redun opetuskeittiöstä, jonne kokoontui viime torstaina sekä kokeneita kampanisuleipureita että ensikertalaisia. Keittiössä leivottiin kampanisuja kaikkiaan 13:n eri reseptin pohjalta.