Kunniamerkit: Katso lista Lappiin myön­ne­tyis­tä it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­keis­tä

Pääkirjoitus: Hal­li­tuk­sen on lei­kat­ta­va lisää, jos se aikoo pysyä ta­voit­teis­saan

Luppo: Arto Köngäs on kip­san­nut lap­pi­lais­ten raajoja yli 30 vuotta

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­men teat­te­rin tai­teel­li­sen joh­ta­jan yllätti korona ja kau­pun­gin nihkeä asenne: "Ro­va­nie­mi ei ole kult­tuu­ri­myön­tei­nen"

Miika Muranen on ollut Rovaniemen teatterin taiteellisena johtajana noin kolme vuotta. Työyhteisö ja kulttuuriharrastajat vastaanottivat hänet lämpimästi, mutta Rovaniemen kaupungin kauniit puheet kulttuurin arvostamisesta jäivät laihoiksi lupauksiksi arjessa.

Rovaniemen teatterin taiteellisen johtajan kaudesta ei tullutkaan aivan sellainen, kuin mitä Miika Muranen oli alun perin kuvitellut. Hän aloitti työssä noin kolme vuotta sitten.

Tehtävä osoittautui pian erittäin haastavaksi.

Teos, jota Rovaniemen teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen, muistelee lämmöllä on tiheätunnelmainen draama Lempi. "Siinä olin niin kokonaisvaltaisesti mukana. Olin toinen dramatisoija, ohjasin ja olin myös näyttämöllä. Se resonoi paljon ihmisiä alueella ja sai tosi hyvää palautetta."
Teos, jota Rovaniemen teatterin taiteellinen johtaja Miika Muranen, muistelee lämmöllä on tiheätunnelmainen draama Lempi. "Siinä olin niin kokonaisvaltaisesti mukana.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.