Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

pääkirjoitus: Lapilla on Poh­jo­lan lin­nak­kees­sa tärkeä rooli

Tilaajille

Ro­va­nie­men kou­lu­jen kas­vis­ruo­ka­päi­vis­tä aloit­teen tehnyt Jo­han­nes Ahola kävi ko­kei­le­mas­sa, miten idea toimii käy­tän­nös­sä– "On kohtapa ri­kol­lis­ta, jos op­pi­lai­den pitää syödä var­tis­sa"

Johannes Ahola ei moiti koulukeittiön puuropäiviä, vaan toteaa pikemminkin, että takavuosikymmeninä niitä oli vielä enemmän. Runsas lihansyönti on ylipäätään aika nuori ilmiö.
Johannes Ahola ei moiti koulukeittiön puuropäiviä, vaan toteaa pikemminkin, että takavuosikymmeninä niitä oli vielä enemmän. Runsas lihansyönti on ylipäätään aika nuori ilmiö.
Kuva: Jussi Leinonen

Kello on hieman yli yksitoista, ja kouluruokalassa on hiljaista.

– Siis tämä on lounasajan prime time eikä täällä ole juuri ketään, Johannes Ahola hämmästelee.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi