Tähtijuttu: Lappi on Naton sol­mu­koh­ta, sanoo Ul­ko­po­liit­ti­sen ins­ti­tuu­tin johtaja Mika Aaltola

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Linnan juhlat: Saitko kutsun Linnan juh­liin? Il­mian­na itsesi tai tut­ta­va­si Lapin Kansan toi­mi­tuk­sel­le

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ro­va­nie­men kau­pun­ki ra­ken­taa Vaa­ran­lam­men mo­ni­toi­mi­ta­lon yksin – koulun purku voidaan aloit­taa lä­hi­viik­koi­na

Rovaniemen kaupunki suunnittelee ja rakentaa Vaaranlammen monitoimitalon, purkaa entisen koulun ja vastaa kaikista kustannuksista. Vaaranlammen koulun alueen maanvuokraussopimus puretaan Rovaniemen kaupunkikiinteistöjen kanssa. Kaupunginhallitus päätti asiasta tänään.

Kaupunki oli suunnitellut monitoimitalon rakentamista yhteistyössä Rovaseudun markkinakiinteistöjen kanssa, mutta ehdotuksesta luovuttiin, koska se saattaa olla kilpailulainsäädännön vastaista.

Purkutyöt aloitetaan lähiviikkojen aikana. Kaupunkiomisteinen Rovaseudun markkinakiinteistöt on kilpailuttanut purku-urakan, eikä kilpailutusta tarvitse toistaa. Urakkasopimukset siirtyvät kaupungille.

Rahoituksesta ja toteutuksesta päätetään myöhemmin.

Aikaisemmin syyskuussa kaupunginhallitus esitti valtuustolle, että Vaaranlammen monitoimitalo otettaisiin käyttöön tammikuussa 2025.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.