Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ro­va­nie­men kau­pun­gin kir­jas­to ja tai­de­mu­seo lah­joit­ta­vat jo­kai­sel­le Ro­va­nie­men eka­luok­kai­sel­le kirjan

Rovaniemen kaupunginkirjasto ja Rovaniemen taidemuseo lahjoittavat kaikille Rovaniemen lukuvuoden 2021–22 ekaluokkalaiselle kirjan, kertoo kaupunginkirjasto tiedotteessaan.

Lahjoituksella kaupunginkirjasto ja taidemuseo haluavat innostaa lapsia lukemisen pariin ja tutustumaan paikallishistoriaan.

Lahjoitettava kirja on Kaija Kähkösen ja Jonna Katajamäen kirjoittama ja Lauri Pitkäsen kuvittama Sepeteus ja varikon ihmetauluhuoneet (2021). Kirja esittelee kulttuuritalo Korundin ja Rovaniemen postiautovarikon historiaa.

Rovaniemen ekaluokkalaiset saavat kirjan lahjakorttia vastaan kirjastosta. Lahjakortit on jaettu lapsille opettajien kautta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.