Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Ro­va­nie­mel­lä ko­koo­muk­sen ja pe­rus­suo­ma­lais­ten ryh­mä­joh­ta­jat il­mai­se­vat tukensa kau­pun­gin­joh­ta­jal­le

Sekä Petteri Pohja että Matti Henttunen näkevät kaupunginjohtajan toimineen kaupunkilaisten edun mukaisesti.

Rovaniemellä kokoomuksen ja perussuomalaisten valtuustoryhmien puheenjohtajat ilmaisevat tukensa kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainiolle.

Kokoomuksen ryhmäpuheenjohtaja Petteri Pohja huomauttaa kannanotossaan, että ilman kaupunginjohtajan ja viime vuonna talousjohtajaksi yllättäen nimitetyn Saara Saaren työtä rovaniemeläiset eivät tietäisi sijoitussotkuista mitään.

– Kysyä sopii, miksi edelleenkään kaupunginhallitukselle eikä kaupunginjohtajalle anneta kaikkia tarvittavia tietoja? Pohja kirjoittaa.

Pohjan mukaan kokoomuksen valtuustoryhmä luottaa kaupunginjohtajan antamaan selvitykseen.

– Arvostamme myös tapaa huolehtia yhteisestä rovaniemeläisten omaisuudesta avoimesti ja erityisellä huolellisuudella ja varovaisuudella.

Perussuomalaisiltakin tukea

Myös perussuomalaisten ryhmäpuheenjohtaja Matti Henttunen on toimittanut Lapin Kansalle kannanoton, jossa toteaa kaupunginjohtajan toimineen kaupunkilaisten edun mukaisesti.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.