Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­nen au­to­kaup­pias: yhä useampi ostaa auton edes nä­ke­mät­tä sitä – Au­to­kaup­pa mul­lis­tuu, kun au­to­teh­taat myyvät autoja suoraan ih­mi­sil­le

Autokauppa-ala järjestäytyy uudelleen 15 vuoden välein, sanoo oululaisen Wetterin tuore toimitusjohtaja Aarne Simula. Nyt on sen aika.

Paikallisellakin toimijalla on roolinsa digitalisoituvassa yhteiskunnassa, Kimmo Aho arvioi autokauppa-alan tulevaisuutta.
Paikallisellakin toimijalla on roolinsa digitalisoituvassa yhteiskunnassa, Kimmo Aho arvioi autokauppa-alan tulevaisuutta.
Kuva: Jussi Leinonen

Asioinnin sähköistyminen, uudet tavat tehdä kauppaa, käyttövoimamuutokset, keskittyminen – autokauppa on vahvassa murroksessa myös Pohjois-Suomessa.

Rovaniemeläisen Ahon Auto Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja Kimmo Aho sekä oululaisen Wetteri Yhtiöiden sekä Wetteri Oy:n toinen omistaja ja toimitusjohtaja Aarne Simula toimivat myös Autoalan Keskusliiton hallituksessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.