Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Redun en­si­si­jais­ten ha­ki­joi­den määrä yh­teis­haus­sa kasvoi – eniten kiin­nos­ti­vat säh­köa­sen­ta­jan, pe­rus­ta­son en­si­hoi­ta­jan ja put­ki­asen­ta­jan kou­lu­tuk­set

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Redu kiinnosti ammatilliseen koulutukseen hakevia enemmän tänä vuonna kuin viime vuoden yhteishaussa.

Redussa oli yhteishaussa 865 opiskelupaikkaa Kemijärvellä, Kittilässä, Rovaniemellä ja Sodankylässä. Eniten kiinnostusta oli sähköasentajan, perustason ensihoitajan sekä putkiasentajan koulutuksiin.

Ensisijaisia hakijoita eri hakukohteisiin oli 801. Ensisijainen hakija tarkoittaa hakijaa, joka hakee koulutuspaikkaa ensimmäisenä vaihtoehtonaan. Reduun ensisijaisia hakijoita yhtä opiskelupaikkaa kohden oli 0,92 henkilöä. Viime vuonna vastaava luku oli 0,86.

Arkistokuva. Redun rakennusalan opettaja Jussi Haulos ja muutama hänen oppilaansa rakentavat kuntoportaita Rovaniemelle.
Arkistokuva.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi