Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

“Ra­vin­to­la­ta­son elämys ko­das­sa” – Joel Man­ni­nen kehitti Ou­nas­vaa­ral­le Glowing Ember -i­lal­lis­ra­vin­to­lan

Kipinä omaan ravintolaan sai alkunsa kyyhkysmetsältä.

Havukkakotaan sisään astuessa tuntuu, kuin olisi kaukana kaikesta, jossakin lappilaisessa metsässä.

Todellisuudessa olemme vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Viime kesänä jo pitkään Santasportin omistuksessa olevaan Havukkakotaan alettiin viritellä illallisravintolaa nimeltä Glowing Ember, “hehkuva kekäle”.

Yrittäjä Joel Mannisen, 22, mukaan siellä syöminen on kokonaisvaltainen elämys.

– Kodan nuotiotulesta hohkaa lämpöä, katetuissa pöydissä juodaan kuksista.

– Kun asiakas istuu tähän, hänet huomioidaan koko illan ajan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi