Kolumni: Kuusi mil­joo­naa mur­hat­tua vel­voit­taa si­nut­kin kat­so­maan pa­huut­ta silmiin

Pian kylmenee: Lapissa voi olla pa­rin­kym­me­nen­kin asteen yö­pak­ka­sia

Tilaajille

Rat­ti­rai­vos­tu­nut kuski pa­hoin­pi­te­li toisen au­toi­li­jan Kemissä ja nuoria epäil­lään ala­ikäi­sen va­pau­den­riis­tos­ta Ro­va­nie­mel­lä – Lapin po­lii­sil­la riitti teh­tä­viä per­jan­tai­na

Perjantaina ja lauantaina poliisi puuttui kolmeen pahoinpitelyyn Kemissä ja Kemijärvellä. Poliisi sai kaksi rattijuoppoa kiinni Kemissä ja Sallassa. Rovaniemellä kahta nuorta epäillään vapaudenriistosta ja kiristämisestä. Lisäksi Kelekkamessut Rovaniemellä lisäsi poliisin tehtävien määrää.

Kemissä Kauppakadulla perjantaina noin neljältä iltapäivällä mies nousi ulos autostaan ja ryhtyi pahoinpitelemään toisen miehen, joka oli myös noussut ulos autostaan, tiedottaa Lapin poliisilaitos. Pahoinpitelijä oli menettänyt malttinsa, kun toinen autoilija oli väläyttänyt valoja, koska tekijä itse oli ajanut valottomalla autolla. Miehet eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Toinen pahoinpitely sattui Kemissä Kauppakadulla lauantaina aamuyöllä kolmen aikaan, kun mies oli lyönyt toista miestä ravintolan edustalla. Poliisipartio oli suorittamassa järjestyksenvalvontaa keskustassa, kun se havaitsi tappelun. Tekijä ja uhri eivät tunteneet toisiansa entuudestaan. Syytä lyönnille ei selvinnyt. Tekijä otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.