ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Ra­nual­le ollaan ra­ken­ta­mas­sa uusi koulu – ra­ken­ta­mi­nen alkaisi ensi keväänä ja mak­sai­si liki yh­dek­sän mil­joo­naa euroa

Ranuan kunnanhallitus esittää valtuustolle, että uuden yläkoulu-lukion hankesuunnitelma hyväksytään. Hallitus esittää, että rakentaminen käynnistetään hankesuunnitelmassa esitetyllä aikataululla ja toteuttamistavalla. Kunnanvaltuusto kokoontuu ensi viikon maanantaina 19. syyskuuta.

Uuden koulun rakentaminen alkaisi keväällä 2023 ja koulu valmistuisi syksyllä 2024. Rakentaminen maksaisi noin 8,9 miljoonaa euroa. Uusi koulu nousisi vastavalmistuneen alakoulun viereen.

Valtuusto päättää myös matkailun yhteismarkkinoinnin rahojen jaosta. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy Ranuan Seudun Matkailu oy:n ja Ranuan Matkailuyhdistys ry:n kanssa solmitut erilliset samansisältöiset palvelusopimukset.

Sopimukset koskisivat kuluvaa vuotta ja niistä maksettaisiin 10 000 euroa molemmille eli yhteensä 20 000 euroa.

Lisäksi päätettävänä on muun muassa kunnan osakkeiden myyminen Ranuan Kauppakeskus oy:stä S-Arina oy:lle 9 000 eurolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.