Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Posti sulkee Ro­va­nie­mel­tä kaksi pal­ve­lu­pis­tet­tä – Kor­ka­lo­vaa­ra jää ilman pa­ket­tien nou­to­pis­tet­tä

Pohjolankadun R-kioskin pakettiliikenne kasvaa jälleen.

Posti lopettaa Rovaniemellä kaksi Sale-kaupoissa sijaitsevaa palvelupistettään. Syväsenvaaran Salen palvelupiste suljetaan torstaina 29. syyskuuta ja Korkalovaaran Salen perjantaina 30. syyskuuta. Syynä on Postin ja Osuuskauppa Arinan yhteistyösopimuksen päättyminen näiden pisteiden osalta.

Uudistus ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun. Molemmat Salet myyvät edelleen postimerkkejä ja kirjelaatikot jäävät molempien kauppojen edustalle.

Suurin muutos asiakkaille näkyy pakettipalveluissa. Syväsenvaaran asiakkaiden paketit ohjautuvat jatkossa Ounasvaarantie R-kioskille, Korkalovaaran puolestaan Pohjolankadun R-kioskille. Asukkaita, joiden postinumeroalueita muutos koskee, on tiedotettu muutoksesta perjantaina.

Postin Pohjois-Suomen aluepäällikkö Sauli Metsävirta muistuttaa, että saapuva postipaketti ei ole enää postinumerosidonnainen, vaan asiakas voi määrittää, mihin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin saapuvan lähetyksensä haluaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.