Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Poh­jo­lan Osuus­pank­ki kas­vat­ti lii­ke­voit­toaan – vuosi 2021 oli asun­to­kau­pan ja si­joit­ta­mi­sen huip­pu­vuo­si

Pohjolan Osuuspankin vuoden 2021 tulos oli parempi kuin vuotta aiemmin. Liikevoittoa kertyi 11,9 miljoonaa euroa, kun vuonna 2020 voittoa tuli noin 11,6 miljoonaa euroa.

Asuntoluottojen kysyntä sekä säästäminen ja sijoittaminen kasvoivat viime vuoden aikana voimakkaasti.

– Vuosi 2021 oli vahva omistusasuntojen kysynnän ja asuntorahoittamisen vuosi. Asiakkaamme nostivat kuluneena vuonna asuntoluottoja 146 miljoonaa euroa. Kasvua edelliseen vuoteen tuli 25 prosenttia, toimitusjohtaja Mikko Kokkonen sanoo tiedotteessa.

Koronapandemian vaikutukset ovat kohdistuneet yrityksiin eri tavoilla. Erityisesti matkailu- ja ravintola-alalla sekä pienemmillä kivijalkamyymälöillä vuosi oli Kokkosen mukaan haasteellinen.

– Pandemian vaikutus on ollut merkittävä lappilaisiin matkailuyrityksiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.