Luppo: Jari Kan­gas­nie­mi sai pe­don­tap­pa­jia kiik­kiin jopa ken­gän­nu­me­ros­ta

Tähtijuttu: Ro­va­nie­me­läi­nen Juha Salla löysi piir­tä­mi­ses­tä apua ma­sen­nuk­seen­sa

Pääkirjoitus: Lo­hen­ka­las­tus­kiel­to pa­kot­taa Uts­joel­la pai­kal­li­set ra­ken­ta­maan uu­del­leen arkensa

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Pe­rus­suo­ma­lai­set voi ha­lu­tes­saan hi­das­taa val­mius­lain voimaan tuloa yli vuo­del­la, mikä tar­joai­si Ve­nä­jäl­le hyb­ri­di-is­kun paikan

Pääkirjoitus // 8.6.2022

Perussuomalaiset on onnistunut pääsemään valmiuslain valmistelussa asemaan, jollaisesta oppositiopuolue voi yleensä vain unelmoida. Puolue voi estää valmiuslain nopean voimaantulon, koska kyseisen lakiesityksen kiireelliseksi julistaminen vaatii eduskunnan viiden kuudesosan kannatuksen.

Perussuomalaiset on tähän asti kieltäytynyt kannattamasta Venäjän hybridihyökkäysten varalta valmisteltuja lakeja, ellei niihin kirjata mahdollisuutta keskeyttää turvapaikkahakemusten vastaanotto kokonaan. Tämän estävät sekä kansainväliset sopimukset että EU-lainsäädäntö. Pullikointikaan ei auttaisi, sillä EU-lakien vastainen laki kaatuisi EU:n tuomioistuimessa. Tämä tiedetään myös perussuomalaisissa, josta tilaisuus on tehnyt poliittisen ääntenkalastajavarkaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.