Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

”Nyt täytyy haukkoa happea” – Kes­kus­tan Markus Lohi piti Kul­mu­nin pää­tös­tä erota val­tio­va­rain­mi­nis­te­rin työs­tään py­säyt­tä­vä­nä

Markus Lohi ei ole vielä edes ehtinyt ajatella mahdollisuutta periä Kulmunin ministerisalkkua.Kansanedustaja Markus Lohi (kesk.) oli perjantai-iltapäivänä yllättynyt Katri Kulmunin päätöksestä erota valtiovarainministerin työstään.
Kansanedustaja Markus Lohi (kesk.) oli perjantai-iltapäivänä yllättynyt Katri Kulmunin päätöksestä erota valtiovarainministerin työstään.
Kuva: Jussi Leinonen

Katri Kulmuni (kesk.) piti perjantaina dramaattisen tiedotustilaisuuden, jossa hän kertoi eroavansa valtiovarainministerin pestistään. Keskustan puheenjohtajana hän edelleen jatkaa, eikä keskusta lähde hallituksesta.

Kulmunin tiedotustilaisuuden jälkeen puhelimeen vastannut keskustan kansanedustaja Markus Lohi kuvaili uutista pysäyttäväksi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi