tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

vaalikone: Lapin Kansan vaa­li­ko­ne on nyt auki – Löydä it­sel­le­si sopiva ehdokas

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Nuorten ja ai­kuis­ten ah­dis­tuk­sel­la on vissi ero – Te­ra­peut­ti-Vil­le eli kan­san­edus­ta­ja Merinen kertoo, mikä se on ja kolme syytä ah­dis­tuk­seen

On helppo uskoa, kun Terapeutti-Ville sanoo rauhoittavalla äänellään, että "oikeesti kaikki on ihan hyvin". Kysyimme häneltä, ahdistaako nuoria eri tavalla kuin muita.

Sanni-Maria Tiihonen pääsi eduskuntavierailulla sattumalta kuvaan Ville Merisen kanssa. Se oli ylimääräinen piristys päivään.
Sanni-Maria Tiihonen pääsi eduskuntavierailulla sattumalta kuvaan Ville Merisen kanssa. Se oli ylimääräinen piristys päivään.
Kuva: Mauri Ratilainen

Eduskuntatalon käytävällä kävelee vierailijajoukko. Yksi vieraista huomaa ohi kulkiessaan Ville Merisen (sd.) ja ryntää hänen luokseen.

– Oletko Terapeutti-Ville? Ihanaa! Sanoin kaikille, että äänestäkää Villeä. Puhut niin upeasti ihmisten kielellä, erityisopettajaksi opiskeleva Sanni-Maria Tiihonen kehuu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.