Irtisanomisten vaara: Laphan hen­ki­lös­töä kos­ke­vat yt-neu­vot­te­lut alkavat tors­tai­na

Kolumni: Välitä lem­mi­kis­tä­si ja kerää koi­ran­ka­kat kadulta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Näin korvaat mai­to­val­mis­teet ja munan – se­ka­syö­jän­kin kan­nat­taa ope­tel­la muutama ve­gaa­ni­sen ruoan­lai­ton niksi

Jos lähipiirissäsi ei vielä ole vegaaneja, ennen pitkää varmasti tulee. Mehevä porkkanakakku, vegaaninen manteliricotta, vegaaninen parmesaani ja sillä höystetyt perunat maistuvat kaikille.

Kaikki rakastavat porkkanakakkua. Kuohkean ja pehmeän kakun valmistus onnistuu hienosti myös munattomana.
Kaikki rakastavat porkkanakakkua. Kuohkean ja pehmeän kakun valmistus onnistuu hienosti myös munattomana.
Kuva: Nanna Rintala

Markkinoilla on jo hurja määrä kasviproteiineista valmistettuja juomia, kermoja, hapantuotteita ja jugurtteja, joilla pystyy korvaamaan perinteiset maitotuotteet. Voin korvaaminen onnistuu margariineilla ja öljyillä.

Kasviperäisten juustonkaltaisten valmisteiden tarjonta on myös vaikuttava. Niitä voit valmistaa itsekin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi