kolumni: Kan­nat­taa­ko päih­teis­tä kertoa lää­kä­ril­le?

pääkirjoitus: Saa­me­lais­pa­lis­kun­tien enem­mis­tön lähtö Pa­lis­kun­tain yh­dis­tyk­ses­tä on kova isku po­rol­lis­ten edun­val­vo­jal­le – mitä läh­ti­jät vies­ti­vät teol­laan?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Mo­ni­vi­ran­omais­har­joi­tus näkyy Ro­va­nie­men kes­kus­tas­sa Po­ro­ka­dul­la – osa Poh­joi­nen 1/23 -pai­kal­lis­puo­lus­tus­har­joi­tus­ta

Useat eri viranomaiset ja Rovaniemen kaupungin toimijat sekä Ounasvaaran lukion ja Lapin koulutuskeskus REDUn oppilaat ja henkilökunta harjoittelevat Rovaniemellä Porokatu 35:n oppilaitoskiinteistössä keskiviikkoiltapäivänä 1. maaliskuuta.

Harjoitus alkaa iltapäivällä Porokatu 35:n toimintayksikön ja Ounasvaaran lukion oppilaiden ja henkilökunnan evakuoinnilla. Kiinteistö tyhjennetään ja alue eristetään viranomaisten oman harjoituksen ajaksi alkuiltaan saakka.

Harjoitus näkyy sekä Porokadulla että Lappi Areenan alueilla kulkeville kansalaisille, mutta ei vaikuta esimerkiksi liikenteeseen.

Paikalla on toimijoita ja kalustoa poliisin lisäksi muun muassa Jääkäriprikaatista ja Lapin lennostosta sekä Lapin hyvinvointialueen ensihoidon yksiköitä.

Moniviranomaisharjoitus on osa Pohjoinen 1/23 -paikallispuolustusharjoitusta

Harjoitus on Osa Jääkäriprikaatin johtamaa Pohjoinen 1/23 -paikallispuolustusharjoitusta, jonka osana Lapin poliisilaitos johtaa keskiviikon moniviranomaisharjoituksen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.