Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Me­hi­läis-so­pi­muk­sen hinta pie­ne­nee Län­si-Poh­jas­sa, kun lääk­kei­den ja tar­vik­kei­den kus­tan­nus­vas­tuu siirtyy sai­raan­hoi­to­pii­ril­le

Maan suurimman terveyspalveluiden ulkoistuksen hinta pienenee vuositasolla 9,7 miljoonaa euroa. Uusi hinta on 57,1 miljoonaa.

Kemi

Länsi-Pohjan terveydenhuollon jättiulkoistuksesta maksettava hinta pienenee merkittävästi syyskuun alusta, kun kustannusvastuu lääkkeistä ja hoitotarvikkeista siirtyy Mehiläiseltä tilaajapuolelle.

Mehiläinen Länsi-Pohja Oy ja Länsi-Pohjan sairaanhoitopiiri ovat sopineet, että Mehiläiselle terveyspalveluista maksettava kokonaishinta pienenee vuositasolla noin 9,7 miljoonalla eurolla. Palvelusopimuksen uusi hinta on noin 57,1 miljoonaa euroa.

Muutos ei vaikuta ulkoistuksen toiminnalliseen laajuuteen tai Länsi-Pohjan terveyspalveluiden hinnoitteluun.

Kun ulkoistamisesta sovittiin kolme vuotta sitten, tilaajapuolen oli tarkoitus hankkia lääkkeet ja hoitotarvikkeet Mehiläisen käyttöön.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi