Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Le­vyar­vio: Jaakko Lai­ti­sen ja Lapin Lisän esi­kois­al­bu­mi versioi Lap­pi-is­kel­män klas­si­kot ny­ky­päi­väs­sä elä­väk­si

Jaakko Laitinen jatkaa taiteilijakuvansa laajentamista. Lapin Lisän debyytti on viihteellinen, mutta salaa konseptuaalinen kiertomatka maakunnassa.

Levy

Jaakko Laitinen & Lapin Lisä. Playground Music, 2023.

Väärä Raha on ollut levyttämismielessä viime vuosina hiljaksiin, mutta toisaalta primus motor Jaakko Laitinen on antautunut muihin hankkeisiin, jotka ovat sekä laajentaneet hänen taiteilijakuvaansa että tuottaneet parhaimmillaan pääbändiäkin kiinnostavampaa musiikkia.

Yhteistyöt Harri Kuusijärven kanssa Lehtojärven Hirvenpää -nimikkeellä ja aiemmin tänä vuonna räppäri Jouni J:n kanssa synnyttivät kaksi loistavaa ja aivan liian vähälle huomiolle jäänyttä albumia.

Ehkäpä Lapin Lisä -orkesterin pitkään tekeillä ollut debyytti täydentää jonkinlaisen trilogian, jonka ainoaksi yhdistäväksi tekijäksi – Laitisen laulajapersoonan ohella – hahmottuu tosin Lappi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi