Onnettomuus: Au­toi­li­ja törmäsi ala­ikäi­seen pyö­räi­li­jään Iva­los­sa ja pakeni pai­kal­ta

Sää: Harmaa loska väistyy pian - ensi viikon hiih­to­lo­ma­lai­sil­le lu­va­taan jo au­rin­koi­sem­pia hiih­to­ke­le­jä

Tilaajille

Lasten tu­li­tik­ku­lei­keis­tä levisi tuli au­to­tal­li­ra­ken­nuk­seen Tor­nios­sa – seu­rauk­se­na mer­kit­tä­vät omai­suus­va­hin­got

Torniossa lasten tulitikkuleikeistä lähtenyt tulipalo levisi läheiseen autotallirakennukseen, Lapin pelastuslaitos tiedottaa. Rakennus kärsi mittavia palo- ja savuvahinkoja.

Lapin pelastuslaitos sai hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Tornion Katajatielle hieman puoli seitsemän jälkeen keskiviikkoiltana.

Rinteessä sijaitseva rakennus oli sekä autotalli että -katos kuin myös toimisto- ja työskentelytila. Pelastuslaitoksen mukaan palosta aiheutui merkittävät omaisuusvahingot.

– Kaikki kärsi savu- ja nokivahinkoja ja lisäksi kattorakenteet jouduttiin sammutustöiden aikana purkamaan joiltakin osin. Lisäksi jouduttiin purkamaan seinärakenteita, Lapin pelastuslaitokselta kerrotaan.

Kello puoli kymmeneen mennessä sammutus- ja raivaustyöt oli saatu päätökseen, ja palon jälkivartiointi on oli siirretty kiinteistön omistajalle.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi