Hiihto: MM-kul­taa tuli! Niko Anttola hal­lit­si vapaan kisaa läh­dös­tä maaliin

Pääkirjoitus: Seu­raa­van pää­mi­nis­te­rin puo­lue­kan­ta on vielä ar­voi­tus – ­var­maa on, että hal­li­tus­neu­vot­te­luis­ta tulee en­nä­tys­vai­keat

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Lasten suosima liu­ku­mä­ki pu­ret­tiin Ro­va­nie­men ui­ma­hal­lin re­mon­tis­sa – uutta tuskin tulee, sillä se mak­sai­si jopa satoja tu­han­sia

Rovaniemen uimahalli Vesihiisi on ollut kesän aikana jälleen remontissa. Urakka-ajan oli määrä kestää elokuun loppuun ja hallin piti aueta vesipedoille 5. syyskuuta, mutta remontointi on viivästynyt ja halli aukeaa vasta viikkoa myöhemmin, maanantaina 12. syyskuuta.

– Aikataulu oli tiukka. Tavoite oli, että siivoukset olisi päästy aloittamaan viime viikon maanantaina, mutta sen verran on ollut viivästystä, ettei viimeistelyitä ole päästy aloittamaan, uimahalli Vesihiiden esihenkilö Jari Virta sanoo.

Uimahallista uusittiin allaspuolen lattiatasot sekä muun muassa ponnahduslauta. Halliremontin aikana unholaan katosi keltainen vesiliukumäki, joka on ollut vuosikausia lasten ilo – miksei aikuistenkin.

Virta kertoo, että keväällä tehdyissä tutkimuksissa paljastui, että liukumäki vaatisi ison kunnostuksen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.