Lakot: Ju­na­lak­ko alkaa maa­nan­tai­na, kaikki VR:n vuorot pe­ru­taan

Kolumni: Nuoren ai­kui­sen elä­mäs­sä on paljon hyvää, mutta samalla paljon pii­lo­tet­tua huolta

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Lappiin on avau­tu­nut muu­ta­mas­sa vuo­des­sa useita ikä­ih­mis­ten per­he­hoi­to­ko­te­ja – Sa­vu­kos­ke­lai­set Jarmo ja Maria Pekkala ha­lua­vat jakaa talonsa ja arkensa ikään­ty­nei­den kanssa

Perhehoitopaikkojen avulla ikääntyneet voivat asua ainakin osittain kotonaan. Kunnillekin ratkaisu tulee edulliseksi, kun kiinteistöihin ei mene rahaa.

Kotikontu tarjoaa ainakin aluksi ikäihmisten lyhytaikaista ja osavuorokautista hoitoa. – Meille voi tulla koko Lapin alueelta tai mistä päin maata tahansa. Sekin varmasti järjestyy, jos joku haluaa muuttaa tänne kokonaan, Jarmo ja Maria Pekkala sanovat. Maria on koulutukseltaan sairaanhoitaja, Jarmo lähihoitaja ja kokki.
Kotikontu tarjoaa ainakin aluksi ikäihmisten lyhytaikaista ja osavuorokautista hoitoa. – Meille voi tulla koko Lapin alueelta tai mistä päin maata tahansa. Sekin varmasti järjestyy, jos joku haluaa muuttaa tänne kokonaan, Jarmo ja Maria Pekkala sanovat.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.