ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Pääkirjoitus
Tilaajille

Lähes puolet Lapin kun­ta­hal­lin­non työn­te­ki­jöis­tä on koh­dan­nut epä­asial­lis­ta käy­tös­tä, usein luot­ta­mus­hen­ki­löi­den taholta – tämä ei lupaa hyvää kuntien ke­hit­tä­mi­sel­le

Pääkirjoitus // 26.9.2022

Lähes joka toinen Lapin kuntien hallinnossa työskentelevä on kohdannut työssään epäasianmukaista kohtelua, kuten vähättelyä, haukkumista ja asiatonta puhetta – useimmiten luottamuselinten kokouksessa, mutta myös esihenkilöiden, kollegoiden ja kuntalaisten taholta.

Kyseinen ongelma on ollut tiedossa aiemminkin, mutta sen laajuus ei välttämättä. Asia käy ilmi Lapin kunnissa tehdystä hyvinvointikyselystä, johon osallistuivat kahta vaille kaikki maakunnan pitäjät (LK 21.9.).

Vain Savukoski ja Rovaniemi jättäytyivät pois Lapin liiton hallinnoimasta selvityksestä, missä kartoitettiin viime kevään aikana hallintohenkilöstön lisäksi luottamushenkilöiden työhyvinvointia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.