Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

"Lää­nin­hal­li­tus­ta ei saa rau­nioit­taa" – ottiko Ro­va­nie­men kau­pun­ki ar­tik­ke­lil­laan kantaa Se­naat­ti-kiin­teis­tö­jen suun­ni­tel­miin?

Kaupungin nettisivuilla julkaistun artikkelin tekstiä muokattiin Lapin Kansan yhteydenoton jälkeen. Muutoskuvat löytyvät jutun lopusta.

Rovaniemen kaupungin verkkosivuille ilmestyi maanantaina teksti, joka vaikutti kannanotolta käynnissä olevaan kaavamuutoshankkeeseen.

Kaupungin viestintäyksikön julkaisemassa artikkelissa esitellään perusteellisesti niin sanottua lääninhallituksen korttelia. Se on Valtakadun eteläpäässä, rautatiesillan kupeessa oleva jälleenrakennusajan virastokortteli.

Tontin omistava Senaatti-kiinteistöt on jättänyt alueesta kaupungille kaavamuutoshakemuksen vuonna 2018. Tänä vuonna alue on ollut uutisissa muun muassa siksi, että kortteli aiotaan tyhjentää tämän ja ensi vuoden aikana.

Lääninhallituksen korttelia ja sen historiaa esittelevä juttu ilmestyi alkuviikosta kaupungin verkkosivujen artikkelit-osioon.
Lääninhallituksen korttelia ja sen historiaa esittelevä juttu ilmestyi alkuviikosta kaupungin verkkosivujen artikkelit-osioon.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi