Talousrikosepäilyt: Pel­lo­lai­sen ho­tel­li­yri­tyk­sen kon­kurs­si oi­keu­des­sa – ­syyt­tä­jä vaatii yrit­tä­jäneli­kol­le van­keut­ta ja lii­ke­toi­min­ta­kiel­to­ja va­ka­vis­ta ta­lous­ri­kok­sis­ta

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kuu­ma­nie­men ryh­mä­ko­tiin Ke­mi­jär­vel­lä ei saada hoi­ta­jia – Avi puut­tu­nut toi­min­taan useaan ot­tee­seen

Asukkaiden määrää joudutaan vähentämään.

Kuumaniemen ryhmäkodin henkilöstön rekrytointiongelmat Kemijärvellä alkoivat viime vuoden lopulla, mutta jatkuvat edelleen.
Kuumaniemen ryhmäkodin henkilöstön rekrytointiongelmat Kemijärvellä alkoivat viime vuoden lopulla, mutta jatkuvat edelleen.
Kuva: Katja Palmqvist

Kemijärven Kuumaniemen ryhmäkodissa työntekijöiden terveys ja turvallisuus ovat vaarantuneet, sillä väkivalta- ja uhkatilanteiden lisäksi vakituista henkilöstöä rasittaa jatkuva sijaisten kouluttaminen.

Työvuoroja jaettaessa tasa-arvo ei toteudu, ongelmia on yhteistyössä, eikä esimieheltä saa tukea työn tekemiseen, kerrotaan aluehallintoviraston tarkastuskertomuksessa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.