Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

"Kun kir­jai­len, kä­sit­te­len häpeää ja omaa ke­ho­suh­det­ta­ni" – Ro­va­nie­me­läi­sen Elsa Häk­ki­sen ris­ti­pis­to­töis­sä kirk­ko­ve­ne on värikäs ja voi­ma­kas

Elsa Häkkisen vulvataiteessa kirkkovene on värikäs ja tyylikäs korvakoru tai seinätaulu. Uusi Rovaniemen Setan puheenjohtaja toivoo muiltakin tahoilta osallistumista Arctic Pride -tapahtuman järjestämiseen.

Elsa Häkkinen kirjailee kirkkoveneitä. Kun hän tekee piudeja eli vulvataidetta, hän käsittelee samalla omaa häpeää ja kehosuhdettaan.
Elsa Häkkinen kirjailee kirkkoveneitä. Kun hän tekee piudeja eli vulvataidetta, hän käsittelee samalla omaa häpeää ja kehosuhdettaan.
Kuva: Jouni Porsanger

Kirkkoveneen on tottunut näkemään kaiverrettuna pulpetin kanteen, töherrettynä täginä kaupungilla tai tussituherruksena vessan seinällä. Se ei ole kaunis kuva vulvasta, vaan halventavan makuinen karikatyyri.

Rovaniemeläisen Elsa Häkkisen, 33, ristipistotöissä kirkkovene roikkuu korvakorussa tai seinällä huoneentauluna.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.