Pääkirjoitus: Liit­ty­mi­nen Poh­jois-Poh­jan­maa­han tuskin pe­las­tai­si Län­si-Poh­jan syn­ny­tyk­siä

kolumni: Miksi työ ei löydä te­ki­jää, eikä tekijä työtä?

Tilaajille

Ko­run­di­jazz syntyy rak­kau­des­ta lajiin – fes­ta­reil­la ei pääse hyvää mu­siik­kia pakoon, nok­ka­mies Tapio Mau­nu­vaa­ra lupaa

Seitsemännen kerran järjestettävän festivaalin ohjelmassa on kansainvälisen tason jazz-laulajia, Lapin kamariorkesteri, Rolling Stones -sovituksia – ja yleisön toivoma lauluyhtye Rajaton, taiteellinen johtaja Tapio Maunuvaara listaa.

Vaivaako kesän jälkeinen festivaaliväsymys? Jos näin on, niin siitä kannattaa pyrkiä nopeasti eroon. Loppuviikosta niemittäin järjestetään Korundijazz Rovaniemellä.

– Toivomme, että ihmiset jaksaisivat vielä kesän jälkeen lähteä festivaaleille. Tämä on todella erilainen ja monipuolinen musiikkitapahtuma, lupaa Korundijazzin taiteellinen johtaja Tapio ”Tappi” Maunuvaara.

Vuoden 2023 festivaalin teemaksi on valittu jazzlaulu. Teeman lunastavat monet tasokkaat kokoonpanot ja kansainvälisen tason jazz-laulajat, kuten Viktoria Tolstoy ja Elena Mindru-Turunen. Kun näiden solistien jälkeen lavalle nousee lauantaina lauluyhtye Rajaton, ei jazzlaulun syvin olemus jää enää arvailun varaan.

– Pari vuotta sitten pääesiintyjänä oli Club for Five.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.