Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Korona siirtää klas­si­sen mu­sii­kin ta­pah­tu­maa – Luosto soi! -etkot siir­ty­vät hel­mi­kuu­hun

Uusi päivämäärä on 26.–28. helmikuuta 2021.

Klassisen musiikin tapahtuma Luosto soi! peruu marraskuun lopulle suunnitellun ennakkotapahtuman Sodankylässä. Perumisen syynä on Sodankylän nopeasti huonontunut koronavirustilanne. Luosto soi! -etkot siirretään ensi vuoden alkupuolelle ja järjestetään 26.–28. helmikuuta 2021.

– Huolimatta koronan aiheuttamasta suuresta kulttuurivajeesta Kuusikko soi ry:n hallitus joutui tekemään tämän vaikean siirtopäätöksen, yhdistyksen puheenjohtaja Ali Arsalo sanoo.

Luosto soi on klassisen musiikin tapahtuma, jonka päätapahtuma on tarkoitus järjestää Luostolla kesällä 2021.

Etkojen ohjelma ja esiintyjät ovat helmikuussa samat kuin marraskuulle suunnitellussa tapahtumassa: viikonlopun aikana kuullaan klassista musiikkia, runokonsertti ja luentoja musiikista Sodankylän valtuustosalissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.