Kysely: Suo­ma­lai­set huo­mioi­si­vat Poh­jois-Suo­men muut­tu­neen aseman hal­li­tus­oh­jel­mas­sa

Pääkirjoitus: Vien­ti­alo­jen sopu on hyvä komp­ro­mis­si – lak­ko­ke­vät voidaan vielä välttää

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kon­sert­tiar­vio: Suuria tun­tei­ta ja hit­ti­ki­ma­raa – ­Reet­ta Kataja vie­rai­li hy­väs­te­le­mäs­sä Lapin ka­ma­ri­or­kes­te­rin yleisön

Kevät-kesä-energiaa jo!?

Lapin kamariorkesterin kamarikonsertti 23.2. Korundi-salissa Rovaniemellä. John Storgårds, johtaja ja musiikillinen ohjaus. Reetta Kataja, viulu. Lauri Angervo, sello.

Kevätvalo oli selvästikin päässyt jo Korundi-saliin, sillä sen verran energinen ohjelmistokattaus oli soittajien nuottitelineille ladattu. Ilmassa oli muutekin juhlantuntua, kun pitkästä aikaa konserttiin oli voitu ottaa normaalimäärä yleisöä ja samalla päästiin avaamaan orkesterin 50-vuotiskausi varsinaisesti yhdessä. Vihdoin päästiin myös toteuttamaan kamariorkesterin pitkäaikaisen konserttimestari Reetta Katajan jäähyväissoitot, joita pandemia oli pantannut jo parisen vuotta.

Konsertti oli tuttuun tapaan pakattu täyteen mitä erilaisempaa tavaraa. Punaista lankaa oli välillä hankala keriä, ellei sinä nyt pitänyt sitä, että vauhdissa ei juuri ehtinyt hengittää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.