Pääkirjoitus: Suomen Pi­sa-tu­lok­set ovat las­ke­neet jo lähes koko 2000-lu­vun ajan – häm­mäs­tyt­tä­vin­tä il­miös­sä on se, ettei kor­jaus­lii­ket­tä ole on­nis­tut­tu te­ke­mään

Katso kuvat: Näin lap­pi­lai­set edus­ti­vat Pre­si­den­tin­lin­nas­sa

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kir­ja-ar­vos­te­lu: Huo­mi­nen, hu­kat­tua harhaa

Sidney Sheldon: Jos huominen tulee

5/5

WSOY, 1985

Tarina syö sisäänsä kuin kauneinkin kesäyö, jonka salat ovat vielä selvittämättä. Sheldonin kirjoitustyyli pitää jännitystä yllä ensimmäiseltä sivulta viimeiselle saakka, eikä jännittäminen ole lainkaan turhaa, sillä kuumottavat läheltä piti-tilanteet ja monisäikeinen juoni saavat sydämen hakkaamaan kuin ravikilpailuissa.

Kirja kertoo kauniista nuoresta naisesta, Tracysta, jonka elämä on ollut suoraviivaista ja kadehdittavan täydellistä. Sinisilmäisyys ja petos kuitenkin syöksevät elämän raiteiltaan ja johtavat hyisille naisvankilan käytäville, joissa viattomuus vaihtuu kostonhimoon. Lopulta elämä johdattaa Tracyn rikollisuuden polulle suoraan jalokivivarkauksien salaisuuksien siimekseen. Tästä petojen leikistä ei puutu pakkomielteistä rikosetsivää tai raivostuttavan komeaa naistenmiestä, ja näinpä Tracyn elämässä ei ole enää mitään siitä suoraviivaisuudesta ja viattomuudesta, jota hän joskus piti täydellisyytenä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita