Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 6. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: De­mo­met­sät kas­va­vat kai­vat­tua tietoa – Ro­va­nie­mel­le pe­rus­tet­tu­ja alueita aiotaan tutkia seu­raa­vat sata vuotta

Itsenäisyyspäivä: Suomi juhlii tänään 105-vuo­tis­ta it­se­näi­syyt­tään – Lapin Kansa seuraa juhlia paikan päällä

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Pääkirjoitus
Tilaajille

Kes­kus­ta uhkaa kaataa taas hal­li­tuk­sen ja moni seikka viittaa siihen, että tällä kertaa kyse ei ole pel­käs­tä uh­kauk­ses­ta

Pääkirjoitus // 23.11.2021

Kun saman uhkavaatimuksen esittää useampaan kertaan, harva ottaa lopulta uhkauksen todesta. Näin kävi myös keskustan puheenjohtajalle Annika Saarikolle, kun hän kertoi viikonvaihteessa Rovaniemellä puolueensa lähtevän hallituksesta, jos hallituskumppanit eivät ole valmiita nykyistä selvästi tiukempaan talouspolitiikkaan jo ensi vuoden aikana.

"Sosialidemokraattien, vasemmistoliiton ja vihreiden joukoissa on aika lopettaa haaveilu yhteisen kehyssopimuksen rikkomisesta. Keskustalle sopii vain, että sovitusta pidetään kiinni", Saarikko sanoi ja muistutti, ettei keskusta hyväksy "talousryhdin hylkäämisen kanssa keimailua".

Vastaavia uhkailuja on kuultu keskustan taholta aiemminkin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.