Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Kemin kou­lu­lai­set toi­vo­vat lisää grilli- ja ka­na­ruo­kia – uuden ruo­ka­la­jin tuo­mi­nen kou­lui­hin vaatii kuu­kau­sien työn

Kemin koululaiset luovuttivat vetoomuksen, jossa pohditaan, miten kouluruuan voisi tuottaa mahdollisimman kestävästi. Asiaa on mietitty kevään aikana kaikilla kaupungin kouluilla.

Kemin koululaiset esittivät Kulttuurikeskuksella maanantaina vetoomuksen siitä, miten kouluruokailu voitaisiin järjestää mahdollisimman kestävästi. Etualalla Karihaaran koulun oppilaat Riina Virkberg ja Aada Kanto.
Kemin koululaiset esittivät Kulttuurikeskuksella maanantaina vetoomuksen siitä, miten kouluruokailu voitaisiin järjestää mahdollisimman kestävästi. Etualalla Karihaaran koulun oppilaat Riina Virkberg ja Aada Kanto.
Kuva: Henripekka Kallio

Kun asia koskee kouluruokailuja, on kai pakko aloittaa kysymällä lempiruokaa.

– Sitruunainen kalaleike, Aada Kanto vastaa.

– Minulla on kala-allergia, joten lihapullat, vastaa Riina Virkberg.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita