Pääkirjoitus: Ay-lii­ke ja hal­li­tus ovat ajau­tu­neet jää­rä­päi­syyt­tään pat­ti­ti­lan­tee­seen, mistä kum­man­kin on vaikea pe­rään­tyä

Lakko: Työ­tais­te­lu kes­keyt­tää ju­na­lii­ken­teen ensi tors­tai­na vuo­ro­kau­den ajaksi, lakko ei koske Poh­jois-Suo­men hen­ki­lö­yö­ju­na­lii­ken­net­tä

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ke­mi­jär­ven uusi Elin­kaa­ri­puis­to tar­joi­lee voimaa li­hak­siin

Vanhusten viikkoa juhlistettiin Kemijärvellä keskiviikkoaamuna avaamalla keskustaan Elinkaaripuisto, jossa yhdistyvät lapsille, nuorille ja aikuisille suunnitellut leikki- ja kuntoilulaitteet.

– Toivomme, että liikunnan lisäksi tämä paikka toisi myös sosiaalista kanssakäymistä eri-ikäisten kesken, toteaa vastuualuepäällikkö Jukka Kuisma teknisistä palveluista.

Lähialueella sijaitsee koulun lisäksi useita ikäihmisten hoitokoteja, uimahalli Poukama, Jyvälänpuiston päiväkoti ja ensi kuussa valmistuva Pilke-päiväkoti. Viereen on valtuuston puheenjohtaja Matti Torvisen (kok.) mukaan lähivuosien suunnitelmissa rakentaa skeittiparkki ja pyöräilypuisto.

– Ahvensalmen kenttä säilyy nykyisellään, ja puiston valot pyrimme saamaan käyttöön vielä syksyn aikana, Kuisma täydentää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.