Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Kai­vos­yh­tiö ja Redu to­teut­ta­vat yh­teis­työs­sä mak­sut­to­man kai­vosalan vas­tuul­li­suus­kou­lu­tuk­sen

Koulutusyhtiö Redu edu oy ja kaivosyhtiö Aa Sakatti mining oy aloittavat yhteistyössä uuden kaivosalan vastuullisuuskoulutuksen.

Redu edun tiedotteessa kerrotaan, että koulutus on suunnattu kaikille kaivostoiminnasta kiinnostuneille. Koulutusmateriaali, kuten erilaiset verkossa toteutettavat tehtävät, on maksutonta ja se löytyy molempien yhtiöiden verkkosivuilta.

Vastuullisuusverkkokurssin osioissa käsitellään muun muassa kaivostoiminnan vastuullisuutta eri näkökulmista, kuten ympäristövastuun ja sosiaalisen vastuullisuuden osalta.

– Idea syntyi tarpeesta tehdä yleishyödyllinen koulutuskokonaisuus oppilaitoksiin, alan toimijoille ja kaikille kaivannaisalasta kiinnostuneille. Tarkoituksena on jakaa tietoa kansainvälisten yritysten toimintatavoista ja nostaa laajemman yhteisön tietämystä vastuullisen toiminnan osalta, Sakatti miningin vastuullisuus- ja viestintäasiantuntija Riikka Knuuti kommentoi tiedotteen mukaan.

-
Kuva: Miila Kankaanranta

Koulutukseen osallistuja saa kirjautumisen jälkeen palveluun omat käyttäjätunnukset, joiden avulla hän pääsee opiskelemaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi