Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Il­mas­to­toi­mis­ta ei voida tinkiä, mutta il­mas­to­las­kun mak­sa­jas­ta on syytä kes­kus­tel­la

Pääkirjoitus // 24.11.2021

Polttoaineen hinta on ampaissut tasolle, missä autoileva alkaa tuntea henkistä kipua tankatessaan. Kipuun on syytä totutella, sillä kaikki merkit viittaavat siihen, ettei tuskaan ole tulossa helpotusta.

Perussuomalaisten Taloustutkimukselta tilaamassa raportissa arvioidaan, että liikennepolttoaineiden hinta nousee ensi vuonna 20–35 prosenttia ja nousu jatkuu tulevina vuosina. Samaan aikaan myös asuminen kallistuu. Sähkön hinnan ennakoidaan nousevan ensi vuonna 20–30 ja kaukolämmön 15–35 prosentilla. Tutkimusjohtaja Pasi Holm korostaa, että kyseessä on maltillinen ja varovainen laskelma (Yle 23.11.).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.