Festivaali: Si­me­rock jul­kai­si nipun ar­tis­ti­kiin­ni­tyk­siä – ­Behm, Kuumaa ja Rosa Coste mukana ensi kesän fes­ti­vaa­leil­la

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

"Hoi­ta­jat jou­tu­vat jous­ta­maan, koska vaih­to­eh­to­ja ei ole" – ro­va­nie­me­läi­sen sai­raan­hoi­ta­jan mukaan hoi­ta­jien työ­tais­te­luis­sa on kyse ter­vey­den­huol­lon tu­le­vai­suu­des­ta

Hoitajien työtä sävyttävät kiire ja ainainen joustaminen. Rovaniemeläisen Jarmo Vanhan mukaan hoitajien työtaistelutoimet ovat olleet jo pitkään odotettavissa.

Jarmo Vanha on huolissaan suomalaisen terveydenhuollon tulevaisuudesta, koska alalla ei ole enää riittävästi veto- ja pitovoimaa.
Jarmo Vanha on huolissaan suomalaisen terveydenhuollon tulevaisuudesta, koska alalla ei ole enää riittävästi veto- ja pitovoimaa.
Kuva: Pekka Aho

Sairaanhoitaja Jarmo Vanha, 40, on työskennellyt Lapin keskussairaalassa viimeiset 12 vuotta. Vuosien varrella työ on muuttunut. Kiireitä, vastuualueita ja kuormitusta on hoitajilla yhä enemmän.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.