Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

Här­kö­sen perhe on pyö­räil­lyt tänä kesänä Sak­sas­sa ja Virossa – Näillä oh­jeil­la selviät lasten kanssa pit­kis­tä­kin pyö­rä­mat­kois­ta

Sähköavusteinen pitkäperäpyörä on korvannut auton lähes kokonaan Härkösen perheen arjessa. Sillä on helppo ajaa reissussakin. Gia Forsman-Härkösen mielestä Saksassa on tajuttu hyvin, millainen potentiaali pyörämatkailijoissa on. Suomi voisi ottaa mallia.

Härkösen perhe pyöräili alkukesällä Saksan maaseudulla Itämeren rannikolla. Heinäkuun lopussa Härköset lähtivät Viroon pyöräilemään.
Härkösen perhe pyöräili alkukesällä Saksan maaseudulla Itämeren rannikolla. Heinäkuun lopussa Härköset lähtivät Viroon pyöräilemään.
Kuva: Härkösten albumi

Silloin ei naurattanut, mutta jälkikäteen kyllä.

– Olimme matkalla Hampurista kohti Travemündea lautalle. Ajoin lasten kanssa edellä, ja minulla oli sekä oma puhelin että mieheni puhelin, joka toimi navigaattorina. Minun pyörääni laitteen sai helpommin kiinnitettyä, Gia Forsman-Härkönen muistelee.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi