Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Etätyön lii­kun­nan­puu­te voi li­hot­taa – Tut­ki­mus­pro­fes­so­ri toivoo työn­an­ta­jal­le lisää vai­ku­tus­val­taa siihen, mitä ruokaa lou­nas­pas­sil­la voi ostaa

Etätyöstä johtuva ruokailun siirtyminen työpaikkaruokaloista kotiin voi heikentää suomalaisten kansanterveyttä. Helsingin yliopiston tekemä tutkimus paljasti, että etätyö saa ihmiset napostelemaan entistä enemmän suolaisia välipaloja. Ravitsemusterapeutti antaa vinkit etätyöläisen painonhallintaan.

Lähityössä työnantaja pystyy kontrolloimaan lounasravintolan avulla suoraan sitä, millaisen lounaan syömistä työnantaja tukee. Etätyössä tämä kontrolli on vähentynyt, kun etätyöläinen valitsee entistä useammin ravintolan itse kirjavasta joukosta.
Lähityössä työnantaja pystyy kontrolloimaan lounasravintolan avulla suoraan sitä, millaisen lounaan syömistä työnantaja tukee. Etätyössä tämä kontrolli on vähentynyt, kun etätyöläinen valitsee entistä useammin ravintolan itse kirjavasta joukosta.
Kuva: Mauri Ratilainen

Etätyöstä johtuva ruokailun siirtyminen työpaikkaruokaloista takaisin kotiin haastaa suomalaisten ravitsemustottumuksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.