Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Pääkirjoitus: Työ­pe­räis­tä maa­han­muut­toa tar­vi­taan lisää, ja sen vas­tus­ta­mi­nen on vaa­ral­lis­ta po­pu­lis­mia

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Bussit tuk­ki­vat ker­ros­ta­lon liit­ty­män – Asuk­kai­den mitta täyttyi bussien villiin py­sä­köin­tiin Ro­va­nie­men Aal­lon­ka­dul­laAallonkatu kahdessa sijaitsevan kerrostalon edessä on pysäköintikielto. Siitä huolimatta koko talon edusta on säännöllisesti täynnä parkkeerattuja busseja. Auto saattaa seistä tyhjänä jopa 50 minuuttia, talon asukas ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Korvano kertoo.
Aallonkatu kahdessa sijaitsevan kerrostalon edessä on pysäköintikielto. Siitä huolimatta koko talon edusta on säännöllisesti täynnä parkkeerattuja busseja. Auto saattaa seistä tyhjänä jopa 50 minuuttia, talon asukas ja taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Korvano kertoo.
Kuva: Pekka Aho

Aallonkadun tukkivat bussit kiristävät kadunvarren asukkaiden hermoja Rovaniemen keskustassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.