työtaistelut: Yk­si­tyi­sen so­siaa­li­pal­ve­lu­alan työ­rii­das­sa ei vielä sopua – uudet lakot uh­kaa­vat alkaa kes­ki­viik­ko­na

kolumni: Säh­kö­tuet olivat pa­niik­ki­rat­kai­su, jossa rahaa jaet­tiin surutta myös rik­kail­le

Mielipide: Pel­ko­sen­nie­mi ei ole krii­si­kun­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Au­toi­li­jan si­vu­ik­ku­na pirs­tou­tui Kemissä moot­to­ri­tie­sil­lan alla – "On ajan ky­sy­mys, koska jol­le­kin käy huo­nos­ti"

Kemissä on nähty lasten heittelevän moottoritiellä liikkuvia autoja kananmunilla. Poliisi kehottaa keskustelemaan asiasta kodeissa.

Kemi

Kemissä moottoritiellä liikkuvia autoja on heitelty viime päivinä silloilta ainakin kananmunilla ja nähtävästi myös kovemmilla esineillä.

Simolainen Janne Anttila laittoi maanantaina Twitteriin valokuvan vaimonsa autosta, jonka sivuikkuna oli mennyt aivan säpäleiksi.

–Vaimo ajoi Kemistä Simoon päin. Syväkankaan moottoritiesillan kohdalla auton sivuikkuna rasahti rikki ja lasinsirpaleet tulivat vaimon syliin, Anttila kertoo Lapin Kansalle.

Anttilan mukaan vaimo ei nähnyt, pudottiko joku sillalta jotain, sillä auton ikkuna rikkoutui, kun auto tuli sillan alta pois, eikä tulosuunnasta näe sillan kannen päälle sen toiselle reunalle.

– Kun auton saa moottoritievauhdista jarruteltua pysähdyksiin, niin eihän siellä sillalla tietysti enää ketään näkynyt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.