Jääkiekko: RoKi Hockey sai ison omis­ta­jan Sveit­sis­tä – EHC Klo­te­nin osa­omis­ta­ja Mike Schälch­li on Lapin ystävä

Pääkirjoitus: Venäjä jatkaa hyb­ri­di­ope­raa­tio­taan Suomen rajalla niin kauan kun se katsoo hyö­ty­vän­sä siitä

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Asen­teet pyö­räi­li­jöi­tä kohtaan lii­ken­tees­sä ovat pa­ran­tu­neet – yleisin rike on ajo jal­ka­käy­tä­väl­lä, on­net­to­muuk­sis­sa ti­lan­ne­no­peus on usein liian suuriSanna Haakana pyöräilee joka päivä. Kesäaikaan muitakin pyörilijöitä on liikkeellä enemmän, mutta Haakanan kokemusten mukaan kaikki osaavat antaa tosiilleen hyvin tilaa.
Sanna Haakana pyöräilee joka päivä. Kesäaikaan muitakin pyörilijöitä on liikkeellä enemmän, mutta Haakanan kokemusten mukaan kaikki osaavat antaa tosiilleen hyvin tilaa.
Kuva: Anssi Jokiranta

Pyöräilyn suosio on poliisin liikennepartioiden havaintojen perusteella kasvanut Lapissa jo useamman vuoden ajan. Yleisesti pyöräilijöiden käyttäytyminen liikenteessä on hyvällä mallilla, mutta poliisi joutuu toisinaan puuttumaan vaarallisiin tempauksiin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita