Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos : Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Tilaajille

Arvio: Kaikki, mitä vesi tuo mieleen

Rimpparemmin, Minimin ja MimoArt Companyn yhteistuotanto on kuin assosiaatioleikki. Veden pinta heijastaa niin synkät kuin hilpeätkin mielikuvat.

Fades Away tarjoaa rikkaan mielikuva- ja tunnelmamaailman. Veden peili saattaa kääntää tutut asiat ylösalaisin.
Fades Away tarjoaa rikkaan mielikuva- ja tunnelmamaailman. Veden peili saattaa kääntää tutut asiat ylösalaisin.
Kuva: Kai Kuusisto
Tanssi
MimoArt Company, Tanssiteatteri Minimi, Tanssiteatteri Rimpparemmi: Fades Away. Ohjaus ja kokonaisvisualisointi Mimosa Lindahl ja Arto-Oskar Reunanen, koreografia Mimosa Lindahl. Ensi-ilta Kuopiossa 1.10., seuraava esitys Rovaniemellä 22.10. kello 19 Kulttuuritalo Wiljamissa.

Kuopiossa lokakuun alussa ensi-iltansa saaneen Fades Away -produktion takana on kolme toimijaa: helsinkiläinen MimoArt Company, kuopiolainen Tanssiteatteri Minimi ja lappilaisille tuttu Rimpparemmi. Rovaniemellä teoksen voi kokea kaikkiaan kuudessa esityksessä.

Fades Awayn näyttämökuvaa hallitsee matala vesiallas, jossa ja jonka reunamilla tilaa ottavat haltuun tanssijat Virva Torkko-Muñoz ja Noomi Forslund sekä rovaniemeläiset Marjo Selin ja Laura Kallas-Herd.