ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Yli­tor­nion kun­nan­hal­li­tus kä­sit­te­lee Hon­ka­vaa­ran-Iso­vaa­ran tuu­li­voi­ma-alueen kaa­voi­tus­ta taas – Kunta on il­mais­sut kan­nat­ta­van­sa tuu­li­voi­maa

Kunnanhallitus kuoppasi hankkeen vuonna 2019.

Ylitornion kunnanhallituksen esityslistalla on jälleen aloite tuulivoiman kaavoituksesta Honkavaaran-Isovaaran alueelle. Arkistokuva.
Ylitornion kunnanhallituksen esityslistalla on jälleen aloite tuulivoiman kaavoituksesta Honkavaaran-Isovaaran alueelle. Arkistokuva.
Kuva: Nina Susi

Ylitornion kunnanhallituksen esityslistalle on palautettu jo aiemmin kuopattu Honkavaaran-Isovaaran tuulivoima-alueen kaavoitus. Kunnanhallitus käsittelee kaavoitusaloitetta kokouksessaan maanantaina 5.10.

Ylitornion Tuulivoima Oy esittää kunnanhallitukselle, että kunta hyväksyy kaavoistusaloitteen, ympäristövaikutusten arvioinnin (YVA) ja kaavoituksen valmistelun ja sen, että yhtiö vastaa hankkeen YVA ja kaavoitus kustannuksista sekä hankkeen sopimuksesta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.