Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 5. päivän luukku tästä

Kuvatarina: Lapset har­ras­ta­vat enemmän lii­kun­taa kuin ai­kui­set – ky­syim­me heiltä, mitä neuvoja ai­kui­sil­le olisi

Tilaajille

Yli 700 ro­va­nie­me­läis­nuor­ta saa kutsun it­se­näi­syys­päi­vän juh­la­vas­taan­ot­to Lap­pia-ta­loon – monelle nuo­rel­le juhla on en­sim­mäi­nen arvokas ti­lai­suus

Nuorten itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto järjestetään Rovaniemellä Lappia-talossa itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta. Juhlaan on kutsuttu kaikki vuonna 2007 syntyneet rovaniemeläiset.

Nuoria ovat juhlassa vastassa Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio ja sivistyslautakunnan edustajat. Tilaisuus alkaa Vainion tervehdyksellä, jonka jälkeen on juhlaohjelma, cocktail-tilaisuus ja itsenäisyyspäivän juhlien jatkot teatterin kellariravintolassa kello 21.30 asti.

Juhlakutsuja on kaupungin mukaan lähetetty yli 700. Nuorten itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla on kaupungissa pitkät perinteet.

Tapahtuma on monelle nuorelle ensimmäinen arvokas tilaisuus, jossa on mahdollista harjoitella juhlaetikettiä ja arvokasta juhlimista.

Nuoret saavat henkilökohtaisen kutsun kotiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.