kolumni: Päät­tää­kö kau­pun­ki vai mat­kai­lu­bis­nes siitä, montako ho­tel­lia Ro­va­nie­men kes­kus­taan mahtuu?

pääkirjoitus: Saa­me­lais­pa­lis­kun­tien enem­mis­tön lähtö Pa­lis­kun­tain yh­dis­tyk­ses­tä on kova isku po­rol­lis­ten edun­val­vo­jal­le – mitä läh­ti­jät vies­ti­vät teol­laan?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Voi­lei­pä­kak­ku on täällä taas – klas­si­nen juh­la­tar­jot­ta­va jäi välillä syr­jään, mutta nyt ka­kuis­sa tren­daa­vat luon­nol­li­suus ja kas­vik­set

Tämän hetken suosituimmat voileipäkakut ovat mauiltaan sekoitus vanhaa ja uutta: jotain perinteistä ja jotain raikkaasti erilaista.

Tämän vegaanikakun valmistus käy nopeasti valmiita tahnoja hyödyntämällä. Voit myös valmistaa tahnat halutessasi itse.
Tämän vegaanikakun valmistus käy nopeasti valmiita tahnoja hyödyntämällä. Voit myös valmistaa tahnat halutessasi itse.
Kuva: Nanna Rintala

Voileipäkakkujen yksinkertainen ja vähäeleinen koristelu suosii yrttejä, kauden villivihanneksia tai syötäviä kukkia ja hentoja pursotuksia.

Unohda siis mahtipontiset reunapursotukset ja peittele voileipäkakku kuorrutukseen muutamalla lastanvedolla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.