Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Viisi täy­del­lis­tä syytä syödä papuja ja lins­se­jä – näillä re­sep­teil­lä loihdit edul­li­sis­ta raa­ka-ai­neis­ta ta­kuul­la mais­tu­via ate­rioi­ta

Ravintosuositukset kehottavat lisäämään papujen, linssien ja herneiden syöntiä. Jotenkin juuri se saa ilmeisen asian kuulostamaan tylsältä ja mauttomalta. Harkitse uudelleen! Katso myös maailman haetuimpien reseptien lista jutun lopusta.

Marokkolaisen harira-keiton salaisuus on lempeissä mausteissa, kurkumassa, inkiväärissä ja kanelissa.
Marokkolaisen harira-keiton salaisuus on lempeissä mausteissa, kurkumassa, inkiväärissä ja kanelissa.
Kuva: Nanna Rintala

Pavut ja linssit ovat mahtavia proteiinin, kuidun, raudan, kalsiumin ja monien muiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lähteitä.

Toiseksi palkokasvien syönti on ekologista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.