Lakot: Ju­na­lak­ko on li­sän­nyt lin­ja-au­to­jen li­pun­myyn­tiä mer­kit­tä­väs­ti – suo­si­tuim­mil­le rei­teil­le myydään jo ei-oota

Tapahtumat: Ro­va­nie­mi sel­vit­tää kymp­pi­ton­nil­la, miten Arctic Design Week jat­kos­sa jär­jes­te­tään – ta­pah­tu­man tu­le­vai­suus on epä­var­ma

Kuvagalleria: Kont­ti­sen ki­sois­sa nähtiin rä­väk­kää lasten pu­ku­lois­toa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Vaa­ran­lam­men koulun val­mis­tu­mi­nen voi vii­väs­tyä vielä kuu­kau­sil­la – ta­ka­ra­ja­na nyt elokuu 2025

Vaaranlammen monitoimitalon valmistuminen Rovaniemen Korkalovaaraan saattaa siirtyä vielä yli puolella vuodella suunnitellusta.

Rovaniemen kaupunginvaltuusto on aiemmin asettanut tavoitteeksi, että monitoimitalo ja siihen sisältyvä koulu otetaan käyttöön tammikuussa 2025. Rakentamisen asiantuntijat pitävät kuitenkin tällaista aikataulua haastavana. Realistisempana käyttöönoton ajankohtana pidetään elokuuta 2025.

Rovaniemen kaupungin tilajaosto käsittelee Vaaranlammen monitoimitalon toteutusmuotoa ja aikataulua torstaina 27. lokakuuta.

Tilajaostolle esitetään hankkeen kilpailuttamista alkuperäistä väljemmällä aikataululla siten, että tavoitteena on rakennuksen käyttöön ottaminen tammikuussa 2025 ja käyttöön ottamisen takarajana on elokuu 2025.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.